Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Movie Park Germany start nieuw seizoen met comeback van stuntshow Crazy Cops New York

25-03-2022, 23.41 uur

Ook in Movie Park Germany loopt de coronacrisis langzaam maar zeker op haar einde. Het Duitse pretpark startte seizoen 2022 vandaag met een completer attractie- en entertainmentaanbod dan de afgelopen jaren. Zo kunnen bezoekers na twee jaar afwezigheid weer dagelijks kijken naar de stuntshow Crazy Cops New York in Studio 6.

Straatacts met filmfiguren keerden eveneens in volle glorie terug. Verder laten de mascottes van kinderzender Nickelodeon zich weer in groten getale zien. Bij het maken van een foto met de figuren is het dragen van een mondkapje niet nodig. Mondmaskers moeten nog wel op in de binnenlocaties. In deelstaat Noordrijn-Westfalen geldt voorlopig nog de 3G-regel.

Op attractiegebied kunnen simulator Time Riders, bioscoop Roxy 4D en simulator The Lost Temple eindelijk weer open. Vanwege technische complicaties ontbraken The Lost Temple en waterbaan Area 51 - Top Secret nog wel op de openingsdag. Van een dagelijkse parade is nog geen sprake. Daarnaast blijft laserparcours Secrets of St. Elmo tot nader order dicht. De interactieve beleving - in 2020 en 2021 wel geopend tijdens Halloween - zou eigenlijk een permanent onderdeel van het attractieaanbod worden.

The Bandit
Afgelopen winter zijn houten achtbaan The Bandit en top spin NYC Transformer opgeknapt. Verder kwamen er twaalf oplaadpunten voor elektrische auto's. Op dit moment wordt nog gewerkt aan een nieuw speelgebied en een nieuwe souvenirwinkel. Later dit jaar staat de renovatie van enkele toiletruimtes op de planning. Ook komen er vijftig nieuwe bankjes en realiseert men overkappingen voor meer schaduw op warme dagen.

"We richten ons in seizoen 2022 op een kwalitatieve upgrade van het park en de infrastructuur", vertelt algemeen directeur Thorsten Backhaus. Daarbij horen ook nieuwe digitale borden met de actuele wachttijden, die in de loop van het seizoen worden geïnstalleerd. Bovendien investeerde Movie Park in een nieuw geluidssysteem. Op horecagebied kunnen bezoekers meer dan honderd smaken frisdrank proeven dankzij de komst van Freestyle-automaten van Coca-Cola.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be