Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Speeltuin voor volwassenen: ruim vijftig opblaasbare attracties in Jaarbeurs Utrecht

09-03-2022, 20.15 uur

Bezoekers van een nieuw evenement in Utrecht kunnen zich binnenkort urenlang uitleven op springkussens, stormbanen en andere opblaasbare attracties. In de Jaarbeurs vindt van dinsdag 26 april tot en met zondag 8 mei het evenement Blow Up Extreme plaats. Er worden meer dan vijftig verschillende opblaasbare attracties opgesteld.

De initiatiefnemers spreken over "het grootste evenement met opblaasbare obstakels ter wereld", met een oppervlakte van 36.500 vierkante meter. Een YouTube-video brengt de vier verschillende zones in beeld. Hoogtepunt is The Cobra; 's werelds langste stormbaan, met 600 meter aan hindernissen.

Ook de moeite waard is The Acropolis, een enorm opblaasbaar kasteel met een vrije val van 5 meter. The Scorpion bestaat uit een 10 meter hoge glijbaan. Bij de Big Airbags maken waaghalzen een 7 meter diepe sprong op een gigantisch landingskussen.

Game Hall
Verder is er een Mixed Hall met zeven reusachtige obstakels die zowel voor kinderen als volwassenen toegankelijk zijn. In de Game Hall staan nog eens twintig spelkussens voor alle leeftijden. Voor kinderen is er ook een apart gebied met veertien attracties.

Blow Up Extreme moest maar liefst vijf keer geannuleerd worden vanwege de coronamaatregelen. Nu kan het evenement alsnog doorgaan. De organisatie gaat werken met vier tijdvakken van tweeënhalf uur: van 11.30 tot 14.00 uur, van 14.30 tot 17.00 uur, van 17.30 tot 20.00 uur en van 20.30 tot 23.00 uur.

Ticketshop
Entreebewijzen voor personen vanaf 12 jaar zijn online verkrijgbaar voor 33 euro. Voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar moet 23 euro afgerekend worden. Een kaartje om alleen te kijken en enkele kleinere spellen te doen kost 12 euro. Per bestelling in de ticketshop rekent men ook 2,95 euro transactiekosten.Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be