Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris recyclet oud speelgoed van bezoekers

16-03-2022, 23.28 uurBeeld: @DLPReport

Disneyland Paris biedt sinds kort een nieuwe service aan. Bezoekers kunnen tweedehands speelgoed meenemen naar de Disney-parken en inleveren bij de kassa van een souvenirwinkel. Vervolgens zorgt Disney ervoor dat de producten hergebruikt worden.

"Je kunt gebruikt speelgoed waar je afscheid van wilt nemen, afgeven bij elke kassa in onze boetieks zodat wij ze een magisch nieuw leven kunnen geven", valt te lezen op de Disney-site. Het overdragen van oud speelgoed kan bij alle souvenirshops in het Disney-resort.

Een Disney-woordvoerster laat aan Looopings weten dat de service samenhangt met een Franse anti-afvalwet, die eerder dit jaar van kracht werd. Het initiatief moet recyclen laagdrempeliger maken.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be