Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Mickey and the Magician terug in Disneyland Paris: gegarandeerde zitplaats kost 15 euro

23-04-2022, 20.24 uurBeeld: @DLPReport

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen vanaf vandaag theatervoorstelling Mickey and the Magician weer bijwonen. Vanwege de coronacrisis ontbrak de populaire show in het Walt Disney Studios Park de afgelopen jaren. Disney heeft een belangrijke wijziging doorgevoerd: wie verzekerd wil zijn van een zitplaats, mag de portemonnee trekken.

Het Animagique Theater, waar Mickey and the Magician wordt opgevoerd, telt 1100 zitplaatsen. Eerder moesten bezoekers op tijd aanwezig zijn als ze een plek wilden bemachtigen. Nu is het ook mogelijk om voor 15 euro per persoon "gegarandeerde toegang" aan te schaffen. Dat kan via de ticketshop op de website van Disneyland Paris.

Eerder werd hetzelfde principe al geïntroduceerd bij de Lion King-show Rhythms of the Pride Lands in het Disneyland Park. Disneyland Paris deinst er tegenwoordig niet voor terug om bezoekers op een hoop plekken bij te laten betalen voor extra's. Zo is het gratis FastPass-systeem vorig jaar vervangen door een betaalde variant, die tot 18 euro per persoon per attractie kost.

Frozen
Mickey and the Magician ging in 2016 in première. De muzikale productie draait om Mickey Mouse die probeert om een illusionist te worden. Er komen personages en liedjes voorbij uit Cinderella, Beauty and the Beast, The Lion King, Aladdin en Frozen. Het aanstekelijke themalied Let the Magic Shine werd speciaal voor de show gecomponeerd.

Voorlopig is de voorstelling twee keer per dag te zien. Vanaf dinsdag 26 april, als de tickets van 15 euro in de verkoop gaan, draait Mickey and the Magician vijf keer per dag. In de show zelf zijn ten opzichte van 2020 alleen kleine zaken gewijzigd, zoals enkele effecten en delen van de choreografie.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be