Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland lanceert making-of-serie over renovatie waterbaan Expedition Zork

04-03-2022, 11.28 uur

Toverland komt met een making-of-serie over de grote renovatie van waterbaan Expedition Zork. De waterattractie sloot enkele maanden geleden voor een gigantische metamorfose. In een videoreeks op het YouTube-kanaal van het Limburgse attractiepark worden de werkzaamheden de komende tijd uitgebreid in beeld gebracht.

Verder zijn er interviews met betrokkenen en komen er nieuwe ontwerpen voorbij. De eerste aflevering verschijnt volgende week, op vrijdag 11 maart. Vandaag presenteert het park alvast een korte teaser. Daarin vertelt algemeen directeur Jean Gelissen jr. dat het gebied wordt geüpgraded "naar het aller-, aller-, allerhoogste niveau".

Verder komen beelden voorbij van de eerste fase van de bouw, toen de omgeving bouwrijp werd gemaakt. Inmiddels is het project verder gevorderd. Er wordt al gewerkt aan enkele decorelementen. Toverland heeft nog niet bekendgemaakt op welke datum Expedition Zork weer opengaat voor publiek.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be