Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand bouwt klimparcours: achtbaan Black Mamba dicht

24-04-2022, 17.26 uurBeeld: @cslkenny

Phantasialand werkt aan een avontuurlijke nieuwe doe-attractie: een klimparcours in het Afrikaanse themagebied, rond achtbaan Black Mamba. Vanwege werkzaamheden bij de baan is de inverted coaster de komende week gesloten. Dat valt te lezen op de website van het Duitse pretpark.

"Let op: de koningin der slangen heeft een korte pauze nodig", waarschuwt Phantasialand. "Bedankt voor jullie begrip." Black Mamba zal niet operationeel zijn van maandag 25 tot en met vrijdag 29 april. In die periode is het op veel plekken in Nederland meivakantie.

Het nieuwe klimparcours bestaat uit touwbruggen en andere obstakels, waarmee bezoekers de Afrikaanse jungle kunnen ontdekken. Phantasialand heeft er zelf nog niets over bekendgemaakt.

Fenix
Black Mamba opende in 2006. Het is tot nu toe de enige attractie in themadeel Deep in Africa. De achtbaan - met karretjes onder de rail - werd gebouwd door de Zwitserse firma Bolliger & Mabillard, bekend van Baron 1898 in de Efteling en Fenix in Toverland.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be