Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Drouwenerzand Attractiepark

Attractiepark Drouwenerzand twee dagen in het teken van vlogger Enzo Knol

07-03-2022, 11.00 uur

Het Drentse pretpark Drouwenerzand gaat een samenwerking aan met vlogger Enzo Knol. De YouTube-bekendheid komt in april twee dagen naar het attractiepark, tijdens een speciaal themaweekend. Bezoekers kunnen de videomaker ontmoeten en vragen stellen.

Er worden ook Enzo Knol-souvenirs verkocht. Bovendien zijn het park en een aangrenzend evenemententerrein aangekleed in stijl van de vlogger. Het zogenoemde Knolpower Weekend vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 april. Tickets worden online verkocht voor 22,50 euro. Zoals altijd is dat bij Drouwenerzand inclusief onbeperkt eten en drinken.

Parkeigenaar Bert van der Linde was al langer op zoek naar een manier om de aandacht te trekken in het voorjaar. Hij hoopt dat het evenement op den duur kan zorgen voor een impuls vergelijkbaar met Halloween in het najaar. "Het belooft heel wat", zegt Van der Linde in een aflevering van de Looopings Podcast.

Hysterisch
Hij vertelde zijn kleinkinderen enkele maanden geleden over het voornemen om Knol binnen te halen. Toen zij dolenthousiast en hysterisch reageerden, werd de eigenaar pas echt duidelijk hoe geliefd de vlogger is. "Die man is zó ontzettend populair, dat hou je niet voor mogelijk." Op dit moment heeft Knol bijna 2,7 miljoen abonnees op YouTube. Zijn video's worden gemiddeld zo'n 400.000 keer bekeken.

De verwachte drukte brengt een hoop geregel met zich mee, aldus Van der Linde. Zo moet er gezorgd worden voor voldoende beveiliging. "We hebben een heel apparaat in werking om het in goede banen te leiden." Er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. "Ik wil graag een beetje schaarste kweken. Als het op is, is het op."


Meer Drouwenerzand Attractiepark
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be