Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bezoekers Disneyland Paris mogen Disney-figuren weer aanraken en knuffelen

03-03-2022, 11.07 uurBeeld: @DLPReport, @Disneylandpbp

Nu de coronamaatregelen in Disneyland Paris grotendeels zijn geschrapt, is het weer mogelijk om dichtbij de Disney-figuren te komen. Voor het eerst in bijna twee jaar mogen bezoekers de Disney-personages aanraken en knuffelen. De mascottes delen ook weer handtekeningen uit.

In coronatijd werkte Disneyland met Selfie Spots, waarbij bezoekers afstand moesten houden van de karakters. Ze konden een selfie maken in de buurt van de figuren, die achter een touw, achter een decorstuk of op een podium stonden.

Dat zorgde met name bij kleine kinderen regelmatig voor sippe gezichten, omdat ze niet begrepen waarom ze niet dichterbij mochten komen. Bovendien was het voor medewerkers niet toegestaan om fotocamera's of telefoons van bezoekers vast te houden.

Vaccinatiebewijs
Sinds gisteren - woensdag 2 maart - hoeven bezoekers nergens meer een mondkapje te dragen in de Disney-parken. Dat was sinds september vorig jaar al het geval bij de fotomomenten. Tot nader order blijft het tonen van een vaccinatiebewijs bij de ingang van het resort wel verplicht.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be