Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Beverland Maaseik

Nieuw kinderpretpark in België gaat komend weekend open: Beverland Maaseik

12-05-2022, 11.58 uur

In België opent komend weekend een nieuw kinderpretpark met de naam Beverland Maaseik. De regionale trekpleister bestaat uit een binnengebied met enkele mechanische attracties en speeltoestellen, plus een buitengebied met onder meer klimtorens en springkussens.

De initiatiefnemers spreken over "de grootste speeltuin van Vlaanderen", met een oppervlakte van 16.000 vierkante meter. Beverland werd gebouwd op de plek van een oude schaatshal. Voorbeelden van mechanische attracties zijn botsauto's, een loopinggondel, een paardencarrousel en een butterfly-baan.

Er wordt gemikt op kinderen tot 15 jaar. De toegangsprijs voor kinderen bedraagt 12,50 euro. Wie 15 jaar of ouder is, hoeft geen entree te betalen. Dat geldt ook voor baby's en peuters met een lengte tot 85 centimeter.

Tweede vestiging
De opening had eigenlijk eind 2021 moeten plaatsvinden, maar vanwege corona werd dat een half jaar later. Beverland is een initiatief van de mensen achter binnenspeeltuin Mega Speelstad in Wechelderzande. Het nieuwe park fungeert als een tweede vestiging. De naam en het beverthema zijn gebaseerd op de achternaam van eigenaar Jurgen Bevers.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be