Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe jubileumvaandels Efteling hebben hun beste tijd alweer gehad

24-02-2022, 07.29 uurBeeld: @eftel_nerd, @Eftelwesley

De nieuwe jubileumvaandels van de Efteling zijn nu alweer aan vervanging toe. Het attractiepark introduceerde twee weken geleden speciale banieren om het zeventigjarig bestaan van de Efteling te vieren. Door de stormen van de afgelopen dagen raakten de vaandels ernstig beschadigd.

Op veel plaatsen lieten de vlaggen los. Sommige exemplaren zijn volledig weggewaaid, andere vaandels legden bijna het loodje. De decoraties die nog aan de vlaggenmasten hangen, vertonen op meerdere plekken opvallende scheuren.

Het was de bedoeling dat de vaandels tijdens het volledige jubileumseizoen blijven hangen. De Efteling gaat nieuwe exemplaren bestellen, die het langer moeten volhouden.

Alice in Wonderland
Op de banieren prijkt het jubileumlogo van de Efteling, met confetti, serpentines en kleurrijke Efteling-icoontjes. Theekopjes, theepotten en hoeden verwijzen naar de komst van Alice in Wonderland op de Speelweide, tussen april en oktober.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be