Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland op zoek naar acteurs, dansers en zangers voor parkentertainment

24-02-2022, 09.45 uurBeeld: PromenadeFotos

Entertainers die dromen van een baan bij een pretpark, kunnen zich melden bij Toverland. Het Limburgse attractiepark is voor aankomend seizoen op zoek naar acteurs, dansers en zangers tussen 18 en 50 jaar. Zij kruipen in de huid van verschillende Toverland-karakters.

Kandidaten moeten goed zijn in spel, dans of zang. Ook is het belangrijk om moeiteloos te kunnen improviseren en affiniteit te hebben met kinderen en familie-entertainment. "Jij brengt de magie in Toverland tot leven", valt te lezen in een vacaturetekst. Het betreft "diverse rollen die worden ingezet tijdens shows, straat- en parkentertainment of evenementen".

Voor de mascottepakken is er specifiek behoefte aan personen met een lengte tussen 1.60 en 1.80 meter en een schoenmaat tussen 38 en 45. Ook wordt gevraagd naar mensen met een slank voorkomen en een lengte tussen 1.50 en 1.70 meter, met een schoenmaat tussen 36 en 41.

Zomerfestival
Entertainers moeten flexibel inzetbaar zijn van maart tot en met januari, met als belangrijkste momenten zomerfestival Summer Feelings van half juli tot begin september, de halloweendagen in oktober en november en de winterperiode van eind november tot half januari.

Toverland belooft "een functie met ontzettend veel uitdaging en veelzijdigheid" en "een passend salaris" op basis van een zzp-contract, payrolling of loondienst. Wie door de eerste selectieronde komt, wordt uitgenodigd voor audities op vrijdag 18 of zaterdag 19 maart.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be