Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: Toverland viert groot carnavalsfeest met honderden bezoekers

25-02-2022, 23.59 uur

Honderden feestgangers hebben Toverland vrijdagavond op zijn kop gezet tijdens een groot carnavalsfeest. De Graote Vastelaovend Show vond tussen 19.00 en 23.00 uur plaats in het Limburgse attractiepark. Dankzij de coronaversoepelingen werd de carnavalsshow niet alleen uitgezonden op internet: geïnteresseerden konden er fysiek bij aanwezig zijn.

Zij zagen optredens van artiesten als Hoondervel, Marleen Rutten, Rempetemp, Pruuf Mar, Dieter Koblenz, Beppie Kraft, Big Benny en Kartoesj. Er waren 2500 kaartjes te koop. Ongeveer 40 procent van de tickets is uiteindelijk verkocht. Het bier vloeide rijkelijk. De organisatie had voor busvervoer gezorgd vanuit verschillende Limburgse steden.

Speciaal voor het feest was in entreegebied Port Laguna een podium opgebouwd, op de plek waar 's zomers een duikvoorstelling te zien is. Thuisblijvers konden de avond gratis volgen via een livestream op degraotevastelaovendshow.nl. Tijdens de show werd er contact met hen gezocht via video-app Zoom.

Buitengebieden
Het evenement vond plaats aan de vooravond van het nieuwe Toverland-seizoen: vanaf morgen - zaterdag 26 februari - is weer het volledige park toegankelijk, inclusief de buitengebieden Port Laguna, Avalon, Magische Vallei en Ithaka. In de winterperiode ging slechts een deel van Toverland open.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be