Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kinderpretpark Julianatoren

Storm laat sporen na in Julianatoren: 25 bomen en parkeerhuisje omgewaaid

20-02-2022, 11.01 uur

Bij pretpark Julianatoren in Apeldoorn zijn tientallen bomen omgewaaid tijdens storm Eunice. Door zware windstoten legden vrijdag 25 naaldbomen het loodje. Ook een parkeerhuisje overleefde de storm niet. Een beeld van mascotte Jul de Muis bleef op een haar na gespaard.

Dat laat het attractiepark weten op social media. De bomen stonden achterin het park. Medewerkers gaan aan de slag om alles op te ruimen. "Gelukkig zijn er geen attracties getroffen door de omgevallen bomen", aldus Julianatoren.

De start van het nieuwe seizoen komt in ieder geval niet in gevaar door de stormschade. "We blijven met man en macht doorwerken aan de opening van seizoen 2022", zo valt er te lezen. Julianatoren opent de poorten op zondag 17 april.

Meer Kinderpretpark Julianatoren
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be