Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Grote poort Walibi Holland omgewaaid tijdens krachtige storm

19-02-2022, 15.01 uur

De zeer zware storm Eunice heeft ook schade aangericht in Walibi Holland. Windstoten zorgden er vrijdag voor dat een grote entreepoort is omgewaaid. Het gaat om de blauwe poort tussen het ingangsplein en vakantiepark Walibi Village.

Rukwinden hebben het gevaarte uit de grond getrokken. Daardoor is de poort volledig plat op de grond komen te liggen. Het is nog niet zeker of het decoratieve bouwwerk gered kan worden. Verder zijn op verschillende plekken in het pretpark en in het vakantiepark bomen omgewaaid.

Bezoekers waren niet aanwezig toen de storm losbarstte: Walibi Holland is traditiegetrouw van eind oktober tot begin april gesloten. Daar komt later dit jaar verandering in. Er zijn concrete plannen om het attractiepark ook in de winterperiode open te stellen, voor een speciaal winterevenement.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be