Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Video: Plopsaland De Panne viert carnaval met De Smurfen en clowns

28-02-2022, 22.05 uur

Plopsaland De Panne krijgt deze week De Smurfen over de vloer. Het Vlaamse pretpark is voor het eerst volledig geopend tijdens de krokusvakantie. Dat gaat gepaard met het Ketnet Junior Carnaval. Bezoekers kunnen op de foto met Grote Smurf en Smurfin.

Het is niet voor het eerst dat Plopsaland even fungeert als Smurfenland. De blauwe stripfiguren waren enkele jaren geleden ook al kort van de partij. Nu heeft de Plopsa Group een bredere samenwerking met het merk. De Smurfen spelen een prominente rol in het overdekte attractiepark Plopsa Station Antwerp, dat afgelopen najaar openging.

Tijdens het carnavalsevenement in De Panne is ook Ketnet-zangeres Sarah Mouhamou aanwezig, samen met sidekick Bavo Maes. Ze geven dagelijks een optreden en gaan met bezoekers op de foto. Verder neemt clown Bumba voor het eerst zijn vriendinnetje Bumbina mee naar Plopsaland.

Carnavalclowns
Om de carnavalssfeer te benadrukken, zijn er meermaals per dag voorstellingen met carnavalclowns. In het entreegebied hangen kleurrijke vlaggetjes en vaandels. Om 16.45 uur staat er een parade met de aanwezige figuren op het programma, gevolgd door een muzikale show met zeepbellen om 17.30 uur.Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be