Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park start nieuw seizoen een week eerder dan gepland

15-02-2022, 11.56 uur

Het grootste attractiepark van Duitsland gaat een week eerder open dan gepland. Europa-Park opent de poorten op zaterdag 19 en zondag 20 maart voor een zogenoemd Pre-Opening Weekend. Het reguliere seizoen start op zaterdag 26 maart.

Tijdens het extra openingsweekend is het park naar verwachting toegankelijk van 09.00 tot 18.00 uur. De sluitingstijd van Europa-Park kan verlaat worden bij drukte. Tickets moeten vooraf online gereserveerd worden.

Van maandag 21 tot en met vrijdag 25 maart gaat het park weer dicht. Waterwereld Rulantica blijft dan wel geopend. Vanaf 26 maart is het pretpark in Zuid-Duitsland dagelijks open tot begin januari 2023.

Oostenrijk
In 2022 presenteert Europa-Park een uitbreiding van het themagebied Oostenrijk. Verder vinden er ingrijpende werkzaamheden plaats aan de rand van het Griekse themadeel. Daar ontstaat het nieuwe gebied Kroatië, dat in 2023 af moet zijn. De entreeprijs stijgt naar 62 euro per persoon op hoogseizoendagen.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be