Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nieuwe menukaart voor hotdogzaak Disneyland Paris: hotdogs met nacho's of bacon

16-02-2022, 13.22 uur

Disneyland Paris introduceert deze week een nieuwe menukaart bij hotdogzaak Casey's Corner. Bij het afhaalrestaurant in themagebied Main Street U.S.A. staan voortaan vier verschillende hotdogs op het menu, waarvan één vegetarische optie. De prijzen liggen hoger dan voorheen.

Voor een klassieke hotdog met ketchup en mayonaise moet 10 euro afgerekend worden. Een hotdog met kaassaus, bacon, gebakken uitjes, ketchup en mosterd kost 11 euro. Bezoekers kunnen ook kiezen voor een hotdog van nacho's, gebakken uitjes en barbecuesaus, voor 11 euro.

Wie liever geen vlees eet, bestelt voor 11 euro een hotdog met een plantaardige worst en vegetarische chili. Verder bestaat het menu uit bijgerechten als kipnuggets en nagerechten als ijsjes en fruit. Helemaal nieuw is een toetje van vanille-ijs en karamel in de vorm van een honkbal (4 euro). Casey's Corner heeft een honkbalthema.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be