Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen vraagt fans om nieuw logo te ontwerpen voor Free Fall

13-02-2022, 13.06 uur

De 40 meter hoge Free Fall in Attractiepark Slagharen krijgt een eigen logo. Daarvoor schakelt het Overijsselse pretpark de hulp in van jonge fans. Kinderen tot 14 jaar krijgen de kans om zelf een logo voor de negentien jaar oude vrijevaltoren te ontwerpen. De winnende inzending komt daadwerkelijk op de attractie te staan.

De Free Fall werd in november vorig jaar uit het attractiepark verwijderd voor groot onderhoud. Komend voorjaar keert de toren terug. Tegelijkertijd wil Slagharen een nieuw beeldmerk introduceren. Het park vraagt kinderen te tekenen, te verven, te kleuren of te knutselen.

Het eindresultaat kan tot donderdag 3 maart gemaild worden naar [email protected], onder vermelding van naam en leeftijd. Voor de winnaar ligt ook een Slagharen-koffer met souvenirs klaar. Het nieuwe seizoen start op vrijdag 1 april.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be