Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Drukte van belang tijdens feestmoment Efteling: vol plein met hossende menigte

12-02-2022, 20.18 uur

Het dagelijkse feestmoment van de Efteling slaat aan bij het publiek. Sinds deze week wordt in het attractiepark elke dag om 16.00 uur feest gevierd op alle pleinen, ter gelegenheid van het zeventigjarig jubileum. Bij Symbolica bracht de viering vanmiddag een springende, hossende en lallende menigte op de been, zo is te zien op videobeelden.

Het verjaardagsfeestje mondde daar uit in een carnavalesk spektakel met toeters, vlaggetjes en feesthoedjes. Bezoekers gingen massaal uit hun dak terwijl een groepje medewerkers van restaurant Polles Keuken een dansje opvoerde.

Dit jaar klinkt door het hele park om 16.00 uur de Efteling Happy Birthday Song, een variatie op Happy Birthday to You. Ondanks de nog altijd geldende coronaregels moedigt het Efteling-management medewerkers actief aan om mee te feesten. Dat anderhalve meter afstand houden tijdens het feestmoment praktisch onmogelijk is, ziet de directie door de vingers. Van crowd control is geenszins sprake. Het personeel kreeg onlangs wel het verzoek om een polonaise voorlopig achterwege te laten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be