Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madame Tussauds Amsterdam

Friends-actrice Jennifer Aniston nieuw in Madame Tussauds Amsterdam

16-02-2022, 14.07 uur

Bezoekers van Madame Tussauds Amsterdam worden voortaan verwelkomd door niemand minder dan Jennifer Aniston. De 53-jarige Amerikaanse actrice heeft een nieuw wassenbeeld gekregen in de Amsterdamse attractie. Ze staat direct bij de entree van het museum, in de gang na de voorshow.

Aniston werd bekend dankzij de rol van Rachel in de immens populaire televisieserie Friends. Verder speelde ze in films als The Good Girl, Bruce Almighty, Marley & Me, The Bounty Hunter, Horrible Bosses en Office Christmas Party. Op dit moment is ze te zien in de Apple-serie The Morning Show.

Op de plek van het beeld van Aniston stond eerder Johnny Depp. Hij is iets verderop neergezet. Madame Tussauds Amsterdam nam onlangs ook afscheid van twee beelden: zanger Marco Borsato en rapper Lil' Kleine werden allebei verwijderd omdat ze in opspraak zijn geraakt.

Meer Madame Tussauds Amsterdam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be