Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Pretpark Gardaland kiest voor 4D-film met superheld Aquaman

10-02-2022, 12.28 uur

Bezoekers van het Italiaanse pretpark Gardaland kunnen dit jaar kijken naar een 4D-film met superheld Aquaman. In de 4D-bioscoop van het attractiepark is komend seizoen een compilatie te zien van de bekende actiefilm uit 2018, met extra effecten.

Gardaland spreekt over "een speciale bewerking van de kaskraker van Warner Bros.". "Dankzij speciale effecten en 3D-beelden in hoge resolutie word je meegevoerd naar het onderwaterkoninkrijk Atlantis. Jij wordt de hoofdrolspeler van dit aangrijpende verhaal."

Aquaman, gespeeld door Jason Momoa, is de heerser van Atlantis en de koning van de zeven zeeën. De gelijknamige film, geregisseerd door James Wan, duurt normaal gesproken bijna tweeënhalf uur. Gardaland vertoont een montage van enkele minuten.

DC Comics
De productie zal worden afgewisseld met een bestaande Wonder Woman-film, die al in Gardaland draait sinds 2019. Aquaman en Wonder Woman zijn allebei onderdeel van DC Comics. De bioscoopzaal bevindt zich aan de achterzijde van het Gardaland Theatre.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be