Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: Bumba-theater in Plopsaland gesloopt

09-02-2022, 21.39 uurBeeld: leroypretparkfan.be

Plopsaland De Panne heeft een theatercomplex met de grond gelijk gemaakt. Het zogeheten Klein Theater, waar in het verleden shows met clown Bumba werden opgevoerd, is de afgelopen dagen volledig gesloopt. Ook een aangrenzend restaurant wordt platgegooid. Alleen de façade staat nog overeind.

Snackrestaurant Fred Kroket was op zondag 16 januari voor het laatst geopend. Het Klein Theater werd de afgelopen jaren alleen gebruikt als opslagruimte. Beide locaties moeten wijken voor het nieuwe overdekte Bumba-themagebied Circus Bumba, dat in 2023 af moet zijn.

De uitbreiding van 12,5 miljoen euro omvat kinderattracties, speeltoestellen, een theater, een darkride en toiletten. Eerder werd gesproken over een investering van 10 miljoen euro. Op de plek van Fred Kroket komt een nieuw restaurant in de stijl van een nostalgische spiegeltent, met meer zitplaatsen.

Metamorfose
Even verderop wordt ook gewerkt: themadeel De Wereld van Kaatje ondergaat momenteel een metamorfose. Daar ontwikkelt het Vlaamse pretpark een Ketnet-gebied met twee vernieuwde attracties.Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be