Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling trakteert medewerkers op exclusieve jubileumpin met eigen naam

08-02-2022, 17.07 uurBeeld: @marjoleinslife, @beurskcin

De Efteling heeft personeelsleden getrakteerd op een exclusief cadeautje. Alle werknemers ontvingen onlangs een speciale jubileumpin, ter gelegenheid van de zeventigste verjaardag van het attractiepark. Die zal niet worden verkocht aan bezoekers.

Het speldje is vormgegeven als een ster met confetti en serpentines erin. In het midden prijkt het jubileumlogo van de Efteling, met het bovenaanzicht van een paddenstoel in de nul.

Om het presentje persoonlijk te maken, werd de achterzijde van elke pin voorzien van de voornaam van de ontvanger. Daarmee hoopt de Efteling ook te voorkomen dat de pin op grote schaal verhandeld zal worden op veilingsites als Marktplaats.

Vlaggetjes
De Efteling bestaat zeventig jaar op 31 mei 2022. Sinds maandag 7 februari wordt de verjaardag al dagelijks gevierd in het park, met feesthoedjes, toeters, buttons, vlaggetjes en een verjaardagslied. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor het personeel.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be