Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling viert vanaf vandaag zeventigste verjaardag: feesthoedje voor Langnek

07-02-2022, 15.18 uur

Efteling-bewoner Langnek is helemaal klaar voor de zeventigste verjaardag van het attractiepark. Het sprookjesfiguur draagt vanaf vandaag een speciale feestmuts. Het hoedje is rood met witte stippen, een verwijzing naar de paddenstoelen in het Sprookjesbos.

Op het feesthoedje prijkt een rozet met het jubileumlogo van de Efteling. Officieel bestaat het park pas zeventig jaar op dinsdag 31 mei. Het zeventigjarig jubileum wordt echter al vanaf vandaag gevierd. Eigenlijk zou gisteren de Winter Efteling aflopen. Door de coronasluiting is het winterseizoen al eerder stopgezet.

Vanaf vandaag klinkt dagelijks om 16.00 uur door het hele park een speciaal verjaardagsnummer. De videoclip van het lied kan bekeken worden met behulp van een QR-code. "Wij zijn jarig!", valt te lezen op bouwhekken in het entreegebied. "Scan de QR-code en feest met ons mee."

Speelweide
Verder hangen er nieuwe jubileumvaandels op de promenade richting het Huis van de Vijf Zintuigen. Tussen april en oktober kunnen bezoekers ook kijken naar een nieuw pop-up-sprookje op de Speelweide: Alice in Wonderland. Daar wordt al naar verwezen op de vaandels. Verder is bij de uitgang van het parkeerterrein een nieuw bord neergezet met een feestelijk uitgedoste Langnek.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be