Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Droomvlucht vanaf morgen maandenlang gesloten

01-09-2013, 23.53 uur

De populairste attractie van de Efteling is vanaf morgen drieënhalve maand dicht. Een flinke opknapbeurt moet Droomvlucht klaarmaken voor de komende decennia.

En het blijft niet bij het afstoffen van een paar elfjes: het hele transportsysteem wordt gereviseerd. De baan heeft al jaren last van haarscheurtjes. Als de Efteling nu niet ingrijpt, komt de attractie binnenkort niet meer door de keuring.

Nu het slechte nieuws: die broodnodige herstelwerkzaamheden gaan zo veel geld kosten dat er waarschijnlijk weinig overblijft voor het oplappen van de ongezellige wachtrij. De kans is dan ook groot dat we vanaf half december gewoon weer moeten zigzaggen.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be