Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Schommelschip Halve Maen in de Efteling heropend na langdurige storing

05-02-2022, 01.11 uurBeeld: @coaster_explorer

De Efteling heeft de Halve Maen weer aan de praat gekregen. Het schommelschip bleef gesloten toen het attractiepark anderhalve week geleden weer open mocht voor publiek. Bij het opstarten van de attractie was een hardnekkige technische storing aan het licht gekomen, vertelde een woordvoerder.

Eind vorig jaar stond de Halve Maen al zes weken stil vanwege een technisch defect. Enkele dagen nadat het probleem was verholpen, moest de Efteling dicht vanwege het aanscherpen van de coronaregels. Sinds woensdag 26 januari zijn bezoekers weer welkom in het park.

Nu is ook het 20 meter hoge schip weer operationeel. Vrijdagmiddag vonden al testritten plaats. Rond 16.30 uur werd de attractie in gebruik genomen. Een voorlichter kan niet zeggen wat er precies mankeerde en hoe het euvel opgelost is.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be