Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-souvenirs: onderzetters, placemats en bewaarblikken

05-03-2022, 12.23 uur

De Efteling heeft een nieuwe souvenirlijn uitgebracht. In de Efteling-winkels zijn sinds deze week bewaarblikken met stroopwafels, mintblikjes, theeblikken, placemats en onderzetters verkrijgbaar. Op de producten staan foto's van bekende Efteling-taferelen en -bewoners.

Er zijn drie verschillende bewaarblikken, gevuld met 250 gram aan stroopwafels: met het Huis van de Vijf Zintuigen, Langnek en Wagen Gijs. Voor de 11 centimeter hoge blikken moet 10 euro per stuk afgerekend worden.

Van de mintblikjes - met suikervrije mintsnoepjes erin - bestaan vier varianten. Bezoekers kunnen kiezen voor een blikje met Langnek, de Pagode, het Huis van de vijf Zintuigen of Hans en Grietje erop, voor 3 euro per stuk.

Veertig kopjes
In de theeblikken, vormgegeven in de stijl van De Indische Waterlelies of Fata Morgana, zit 80 gram zwarte thee. Die hoeveelheid is goed voor veertig kopjes. Eén blik kost 10 euro.

Placemats in de stijl van onder andere Droomvlucht, Symbolica, Raveleijn en Carnaval Festival zijn voor 3,50 euro per stuk verkrijgbaar. Voor onderzetters met Geeuwende Gijs, de Sprookjesboom of Baron 1898 vraagt de Efteling 7,50 euro. De collectie is te vinden in de winkels Efteldingen, In den Ouden Marskramer en Jokies Wereld.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be