Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling sluit houten achtbaan Joris en de Draak voor spoedreparatie

03-02-2022, 16.20 uurBeeld: @coaster_explorer

Bezoekers van de Efteling konden vanmiddag onverwachts geen ritje maken in houten achtbaan Joris en de Draak. De dubbele rollercoaster was onaangekondigd gesloten omdat er een spoedreparatie plaatsvond. Dat bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings.

Er is gesleuteld aan de Water-baan van Joris en de Draak. Vanuit het station gezien is dat de linkerbaan. De ingelaste onderhoudsklus nam enkele uren in beslag. Vervolgens ging de Vuur-baan weer open, met twee treinen. De Water-baan blijft de rest van de dag buiten gebruik.

Joris en de Draak, geopend in 2010, is vanwege het gebruikte materiaal zeer onderhoudsgevoelig. De attractie van de Amerikaanse fabrikant Great Coasters International moet meerdere keren per jaar gesloten worden voor geplande en ongeplande werkzaamheden.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be