Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland geeft decorstuk van achtbaan weg aan fan

03-02-2022, 15.31 uur

Walibi Holland organiseert een bijzondere winactie voor fans. Abonnementhouders maken kans op een decorstuk van de kinderachtbaan Drako. De zilverkleurige kop van de gelijknamige draak wordt deze winter verwijderd, omdat themagebied Zero Zone op de schop gaat.

Walibi heeft besloten om de drakenkop niet weg te gooien. Abonnees kunnen laten weten dat ze de decoratie willen overnemen. Wie kans wil maken, klikt op een link in een e-mail die vanmiddag aan abonnementhouders is verstuurd.

Vervolgens moeten geïnteresseerden vertellen waarom juist zij de kop willen hebben. Het pretpark spreekt over een "origineel collector's item". De vernieuwde Zero Zone moet op zaterdag 2 april af zijn. Dan gaat Walibi Holland weer open voor publiek.

Keverbaan
Drako is de oudste achtbaan van Walibi, in 1992 geopend als Keverbaan. Van 1987 tot en met 1991 stond de rollercoaster al in een pretpark in Frankrijk. In de loop der jaren is de naam meermaals gewijzigd. Zo stond de attractie bekend als Road Runner Express, Wok's Waanzin en Rattlesnake. Tot 2011 was de attractie onderdeel van kindergebied Walibi Play Land.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be