Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Podcast: manager Europa-Park vertelt over recente bouwprojecten

06-02-2022, 21.54 uur

Hoe zijn de laatste nieuwe attracties in Europa-Pak tot stand gekomen? In een interview van ruim een uur vertelt ontwikkelingsmanager Patrick Marx over recente bouwprojecten als vliegsimulator Voletarium (2017), overdekte achtbaan Eurosat - CanCan Coaster (2018), darkride Snorri Touren (2019) en bootjesdarkride Piraten in Batavia (2020).

Marx werd in het Engels geïnterviewd door de Nederlandse podcast After Park Lounge, met presentatoren Marwin van de Hoeve en Jaffeth Parinussa. De manager legt uit hoe lastige beslissingen over nieuwe attracties gemaakt worden en hoe projecten meestal van de grond komen.

Dat gaat gepaard met een reeks anekdotes van achter de schermen. Ook onthult Marx wat voor uitdagingen er kwamen kijken bij de bouw van de genoemde attracties.

Eatrenalin
Verder licht hij alvast een tipje van de sluier op over van het hypermoderne restaurant Eatrenalin, dat later dit jaar opengaat bij hotel Krønasår. Op dit moment houdt Marx zich eveneens bezig met de komst van het nieuwe themagebied Kroatië en de uitbreiding van het Oostenrijkse themadeel.


Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be