Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Resort Belgian Coast

Foto's: Plopsaland sluit twee attracties voor metamorfose

07-02-2022, 20.57 uurBeeld: Plopsa Mania

Plopsaland De Panne is onaangekondigd gestart met het verbouwen van het themadeel De Wereld van Kaatje. Looopings kon vorige maand al melden dat het Vlaamse pretpark werkt aan een nieuw thema voor het gebied. Inmiddels zijn de werkzaamheden in volle gang.

Familieachtbaan Viktor's Race en waterbaan Kaatje zoekt Eendje zijn om die reden tot nader order buiten gebruik. Veel decoraties werden al verwijderd, blijkt uit foto's van fansite Plopsa Mania. Het themagebied stond de afgelopen jaren in het teken van het personage Kaatje, bekend van kinderzender Ketnet. Zij verdwijnt nu uit Plopsaland.

Plopsa heeft zelf nog niets over het bouwproject naar buiten gebracht. Looopings kon eerder al melden dat het nieuwe thema wederom samenhangt met Ketnet. Volgens ingewijden worden de attracties aangekleed in de stijl van de muzikale jeugdserie #LikeMe en kinderprogramma Tik Tak.

Nachtwacht
Zo ontstaat een Ketnet-gebied, waar ook zweefmolen Nachtwacht-Flyer onderdeel van zal uitmaken. De tientallen meters hoge attractie draait sinds vorig jaar om de Ketnet-serie Nachtwacht, geproduceerd door Studio 100. Eerder heette de molen ROX-Flyer.

Meer Plopsa Resort Belgian Coast
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be