Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Emmen toont nieuw ontwerp van vernieuwd Kompasplein

31-01-2022, 10.19 uurBeeld: Wildlands Blog

Wildlands Adventure Zoo Emmen werkt aan een nieuwe opzet voor het Kompasplein, het plein bij de entree. Voor nieuwsgierige bezoekers wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht. Zij kunnen in het park een ontwerp van de toekomstige situatie bekijken.

Op één van de bouwhekken is een tekening gehangen die onthult hoe het gebied er straks uit komt te zien. Het plein gaat aansluiten bij themawereld Jungola. Daarvoor wordt de stijl van de tropische Vlindertempel doorgetrokken.

De tekening toont ook een waterpartij met glaswanden en een waterval. Op het Kompasplein gaan uiteindelijk vissen en aapjes leven. Zo wil Wildlands bezoekers direct bij binnenkomst het dierentuingevoel geven. Vóór het hoogseizoen moet het bouwproject afgerond zijn.

Bestel de exclusieve Looopings Podcast-pin via Pretparkwinkel.nl
Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be