Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft bezoekers voorproefje op renovatie waterbaan

31-01-2022, 13.15 uur

Toverland laat bezoekers alvast zien wat er gaat gebeuren met waterbaan Expedition Zork. Half december maakte het attractiepark bekend dat de boomstambaan grondig opgeknapt gaat worden. Sinds afgelopen weekend kunnen nieuwsgierigen enkele ontwerptekeningen bekijken in het park zelf.

In het overdekte themadeel Wunderwald is daarvoor een speciaal huisje ingericht: Maximus' Bauhaus. Volgens het verhaal heeft uitvinder Maximus Müller zelf een transportsysteem ontwikkeld om op zoek te kunnen naar het mythische wezen Zork.

"Om met eigen ogen te ontdekken of de geruchten over het moeraswezen waar zijn, heb ik een enorme vaargeul aangelegd", valt te lezen in aantekeningen van Müller op de Toverland-site. "In een noeste, uitgeholde boomstam baan ik me een weg langs stoere rotsformaties, over het uitgestrekte meer en door dichte bossen."

Details
In Maximus' Bauhaus, gelegen bij de uitgang van Expedition Zork, liggen verschillende verfrommelende tekeningen op een werktafel. Ook aan de muur zijn ontwerpen opgehangen, tussen het gereedschap. De komende weken worden meer tekeningen toegevoegd. Toverland belooft dat bezoekers zo als eerste op de hoogte zullen zijn van "exclusieve details".Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be