Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands zorgt voor romantisch valentijnsdiner in de jungle

30-01-2022, 15.28 uur

Geliefden kunnen op maandagavond 14 februari een romantisch avondje uit in Wildlands Adventure Zoo Emmen. De Drentse dierentuin organiseert een speciaal valentijnsdiner in de overdekte jungle Rimbula, onderdeel van parkdeel Jungola. Bezoekers nuttigen een driegangendiner op een verlicht terras. Ook maken ze een boottochtje over de Rimbula River.

"De romantische achtergrondmuziek wordt verzorgd door de tropische vogels, krekels en kikkers uit de jungle", laat Wildlands weten. "Terwijl de stellen genieten van een welkomstcocktail met amuse, maken zij een tochtje over de Rimbula River."

Er zijn drie verschillende hoofdgerechten waar uit gekozen kan worden: zeebaars met limoencrème, entrecote met karameltop en piccalilly en risotto met beukenzwammetjes en parmezaanse kaas. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dat kan per e-mail.

Mondkapjes
Wildlands vraagt 40 euro per persoon voor het diner op Valentijnsdag, dat duurt van 18.00 tot 22.00 uur. Het tonen van een coronatoegangsbewijs is verplicht. Verder moeten er mondkapjes gedragen worden in de jungle, behalve tijdens het eten en drinken.

Meer Wildlands Adventure Zoo Emmen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be