Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Spookslot in de Efteling wint aan populariteit door aankondiging sloop: lange wachtrij

29-01-2022, 17.32 uurBeeld: @arendo_geense

Het Spookslot in de Efteling is een stuk populairder geworden door de aankondiging dat de attractie gaat verdwijnen. Maandag werd duidelijk dat de spookruïne na het hoogseizoen definitief sluit. Normaal gesproken laten Efteling-bezoekers het Spookslot massaal links liggen, maar vandaag stond er voor het eerst in zeer lange tijd weer eens een wachtrij.

Nederlanders maken van de gelegenheid gebruik om de spookvoorstelling uit 1978 nog een keer te bekijken nu het nog kan. De wachttijd bij het spookhuis bedroeg zaterdagmiddag dertig minuten, met een uitschieter naar veertig minuten. Daarmee stond het Spookslot plotseling in de top vijf van drukste Efteling-attracties, net achter Joris en de Draak, de Python, Symbolica en Baron 1898.

De exacte sluitingsdatum van het Spookslot is nog niet bekendgemaakt. Het is aannemelijk dat de attractie in ieder geval in het hoogseizoen geopend blijft, tot begin september 2022. Daarna starten de werkzaamheden voor de vervanger, die de werktitel Danse Macabre draagt.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be