Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell prikt nieuwe datum voor muziekfestival: zondag 15 mei

28-01-2022, 22.09 uur

Duinrell heeft een nieuwe datum geprikt voor het One Two Tribute Festival: zondag 15 mei 2022. Eigenlijk zou het muzikale evenement plaatsvinden op 10 mei 2020. De uitbraak van het coronavirus gooide toen roet in het eten.

Twee jaar later durft het Wassenaarse attractiepark het organiseren van het festival met coverartiesten wel weer aan. "Duinrell heeft goede hoop dat het muziekfestijn dit jaar veilig haar doorgang kan vinden", meldt een woordvoerster. Het park is op 15 mei geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Duinrell wordt voor één dag getransformeerd tot een festivalterrein met tributebands. Er komt een groot buitenpodium waar imitators van onder andere Amy Winehouse, Tina Turner en Michael Bublé optreden, onder begeleiding van de negenkoppige band Candy Angels.

ABBA
Verder worden er ABBA-hits ten gehore gebracht. Ook de Haagse rockformatie The Clarks is te zien. De attracties en het Tikibad zijn gewoon geopend. Tickets worden online verkocht voor 24,95 euro.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be