Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Onderdelen van nieuwe achtbaan gearriveerd in Avonturenpark Hellendoorn

28-01-2022, 12.05 uur

Avonturenpark Hellendoorn kan beginnen met de bouw van een nieuwe achtbaan. Het Overijsselse pretpark nam een spinning coaster over van een Mexicaans pretpark. De afgelopen maanden werd de baan onder handen genomen door de firma Most Revisie. Na een opknap- en schilderbeurt zijn de eerste onderdelen vanochtend gearriveerd op de bouwplaats.

Op het terrein van 1500 vierkante meter wordt de achtbaan de komende weken in elkaar gezet. Het gaat om een standaardmodel van de Franse fabrikant Reverchon, met een hoogte van 13 meter en een topsnelheid van zo'n 50 kilometer per uur. Veel mensen zullen het type kennen van de kermis.

In Hellendoorn wordt de 420 meter lange attractie onderdeel van een themagebied rond draken en ridders. Daar staan ook loopingachtbaan Balagos en de heen en weer slingerende schijf Het DrakenNest. Er komt een stationsgebouw in de vorm van een middeleeuwse burcht. Binnenkort wordt de naam bekendgemaakt.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be