Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Spinning coaster Toverland geopend in de wintermaanden

30-01-2022, 14.53 uur

Bezoekers van Toverland kunnen de komende weken een ritje maken in spinning coaster Dwervelwind, die 's winters normaal gesproken gesloten blijft. De achtbaan in themagebied Magische Vallei is operationeel nu het park waterbaan Expedition Zork moet missen.

De waterattractie is de komende maanden buiten gebruik vanwege een grote renovatie. Om toch genoeg noemenswaardige attracties te kunnen aanbieden, besloot Toverland de 21 meter hoge buitenachtbaan open te stellen. Het park gaat de komende weken dagelijks open van 11.00 tot 18.00 uur.

De rest van de Magische Vallei is nog wel afgesloten, met uitzondering van lanceerachtbaan Booster Bike. Ook de parkdelen Port Laguna, Avalon en Ithaka zijn voorlopig dicht. Op zaterdag 26 februari worden alle gebieden weer opengesteld. In het vervolg wil Toverland alleen nog het volledige park openen, ook in de wintermaanden.















Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be