Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling verkoopt nieuwe magneten met logo en bekende Efteling-bewoners

26-01-2022, 22.27 uur

De Efteling heeft vandaag twee nieuwe magneten uitgebracht. In de souvenirwinkels van het attractiepark zijn nu magneten verkrijgbaar gebaseerd op het officiële Efteling-logo. Ze kosten 3,50 euro per stuk.

De eerste variant toont het bekende logo omringd door een witte rand, waarbij in de letters verschillende Efteling-figuren en -taferelen worden afgebeeld. Voorbeelden zijn Pardoes, Holle Bolle Gijs, Langnek, de Python, Baron 1898 en Droomvlucht.

Een tweede magneet heeft dezelfde opzet, maar dan met een bruine rand en losse hoofdletters die het woord Efteling vormen. Daarin staan onder meer de Pagode, het Huis van de Vijf Zintuigen, de Sprookjesboom en de Python. In de linker bovenhoek prijkt het officiële logo.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be