Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: Disneyland Paris werkt aan nieuwe droneshow voor dertigste verjaardag

25-01-2022, 13.20 uur

Disneyland Paris ontwikkelt een bijzondere voorstelling voor het dertigjarig jubileum. Bezoekers kunnen dit jaar kijken naar een dagelijkse droneshow. Voor aanvang van avondspektakel Disney Illuminations wordt tijdens het jubileumseizoen een korte voorshow vertoond, die Disney D-Light gaat heten.

Disney D-Light bestaat niet alleen uit videoprojecties, fonteinen, lichteffecten, lasers en muziek, maar ook uit lichtgevende drones in de lucht. Boven het kasteel van Doornroosje verschijnen tweehonderd drones die samen figuren kunnen vormen.

In een YouTube-video komt een test voorbij met het nieuwe jubileumlogo van Disneyland Paris, bestaand uit het getal 30 in de vorm van de oren van Mickey Mouse. Voor het project wordt samengewerkt met het gespecialiseerde Franse bedrijf Dronisos.

Abbey Road Studios
Productiecoördinator Adeline Bardy spreekt over "een spectaculair effect dat nog nooit eerder vertoond is in een Disney-park". De bijbehorende soundtrack werd opgenomen in de beroemde Abbey Road Studios in Londen. Daar waren zestig muzikanten bij aanwezig. De dertigste verjaardag van Disneyland Paris wordt gevierd vanaf zondag 6 maart.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be