Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Bobbejaanland presenteert maquette van vernieuwd themagebied

31-01-2022, 18.58 uur

Bobbejaanland knapt deze winter het gebied bij het Reuzenrad op. Rond de 30 meter hoge attractie wordt een nieuw landschap aangelegd, met rotsen en veel groen. Bezoekers kunnen straks onder een rotspartij met een grasbodem doorlopen.

Dat blijkt uit foto's van een maquette, die Looopings in handen kreeg. De ingang van het 46 jaar oude rad wordt tijdens de metamorfose verplaatst. "Daardoor gaat het Reuzenrad beter passen bij ons themagebied Adventure Valley", vertelt een woordvoerster.

Adventure Valley brengt verschillende exotische thema's samen. Zo staat simulator The Forbidden Caves in het teken van Zuidoost-Azië en speelt het verhaal van King Kong zich af op een eiland in de Indische Oceaan. Het thema van spinning coaster Naga Bay is afkomstig uit de Filipijnen, terwijl de overdekte achtbaan Mount Mara draait om een vuurspuwende vulkaan in Indonesië.

Voorgevel
Bobbejaanland start het nieuwe seizoen op zaterdag 2 april. Dan moet de renovatie zijn afgerond. Vorig jaar werd de voorgevel van themahal Banana Bos al verfraaid. Daar bevindt zich onder meer waterbaan Banana Battle.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be