Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Foto's: Duinrell introduceert klassieke Amerikaanse Airstream-campers

12-05-2022, 10.34 uur

Blijven slapen in Duinrell kan sinds kort in een klassieke Amerikaanse camper. Het Wassenaarse attractie- en vakantiepark heeft drie trailers van het bekende merk Airstream op de kop weten te tikken. Airstreams worden gekenmerkt door afgeronde vormen in aluminium. Het concept komt uit de jaren dertig.

In Duinrell kregen de hippe trailers een plek aan het water op kampeerveld het Hertenkamp, gelegen op zo'n 200 meter van de attracties. Er staan drie verschillende exemplaren: een normale Airstream 534, het Large-model 604 en de XL-variant 684. Men spreekt over "een iconisch kampeermiddel".

Elke Airstream heeft een zithoek, een tweepersoonsbed, elektrische verwarming, airco, een tv en een keuken. Ze zijn geschikt voor twee personen, maar dankzij extra tenten naast de campers kunnen vier mensen gebruikmaken van de accommodatie.

Vaste plek
Duinrell-directeur Philip van Zuylen van Nijevelt schafte de eerste Airstream vorig jaar zomer aan, maar toen werd de trailer nog niet verhuurd. Afgelopen winter zijn er twee bijgekomen. Nu hebben ze een vaste plek gekregen in het vakantiepark. Als het concept een succes blijkt, komen er later wellicht meer.

Verder investeerde Duinrell dit jaar in vijftien nieuwe tenten voor twee tot twaalf personen. Daarnaast is de receptie volledig vernieuwd en kwamen er nieuwe sportfaciliteiten.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be