Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Duinrell investeert in vakantiepark: nieuwe tenten en gerenoveerde receptie

21-01-2022, 17.33 uur

Duinrell start het nieuwe seizoen met een reeks investeringen in het vakantiepark. Vanaf april kunnen verblijfsgasten kiezen uit nieuwe tenten en trailers. Verder komen er extra kampeerplekken en meer sportfaciliteiten. Bovendien wordt de receptie gerenoveerd.

Het vakantiepark wordt uitgebreid met vijf luxe ranger lodges voor zeven personen. Die zijn voorzien van een speciale vide met een minitent en een hangmat voor de kinderen. Speciaal voor de koudere maanden bestelde Duinrell acht luxe thermotenten, voorzien van een infrarood verwarmingspaneel.

Wie met een grote groep komt overnachten, kan blijven slapen in een nieuwe family lodge geschikt voor twaalf personen. Voor kleinere gezelschappen is er een nieuwe luxe lodgetent voor twee personen, voorzien van een houten veranda en loungestoelen.

Glimmend
Daarnaast introduceert Duinrell drie Airstreams; hippe zilverkleurige trailers die beschikken over een extra tweepersoonstent, waardoor ze geschikt zijn voor vier personen. De glimmende accommodaties komen te staan op kampeerveld het Hertenkamp, aan het water. Op de camping wordt ook gezorgd voor 25 extra kampeerplekken met privésanitair, volgens Duinrell "op veler verzoek".

Sportieve bezoekers kunnen gebruikmaken van een nieuw volleybalveld en twee nieuwe padelbanen. "We spelen in op de nieuwste rage", aldus het Wassenaarse park. Padel is een racket- en balsport die wordt gezien als een mix van tennis en squash. In het bos- en duingebied naast het attractiepark worden de wandelpaden verbeterd, belooft Duinrell.

Make-over
De receptie, gelegen bij de ingang van het pretpark, ondergaat een "totale make-over". "De indeling wordt aangepast met veel natuurlijk elementen." Het totale investeringsbedrag is niet bekendgemaakt. De nieuwe accommodaties zijn te boeken met een aankomst vanaf vrijdag 1 april.Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be