Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Onheilspellende draak in Disneyland Paris zichtbaar zonder kop

19-01-2022, 17.29 uurBeeld: @jacobusjdb

Disneyland Paris is bezig met het opknappen van de grote draak onder het kasteel van Doornroosje. Dat zorgt voor een ongewoon beeld. Bezoekers kunnen de gigantische animatronic momenteel spotten zonder kop, blijkt uit een afbeelding die op Twitter verscheen.

De foto werd genomen op een locatie die gewoon toegankelijk is voor publiek, vertelt de fotograaf aan Looopings. Hij schoot het plaatje vanuit de souvenirwinkel Merlin l'Enchanteur. Alleen de onderkant van de bek is nog zichtbaar. De rest van de kop werd weggehaald voor onderhoud.

De grommende draak is onderdeel van La Tanière du Dragon, een donkere grot onder het beroemde sprookjeskasteel. Vanwege de werkzaamheden is die locatie de komende tijd niet toegankelijk. De rest van het kasteel werd het afgelopen jaar al opgeknapt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be