Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Rhône-Alpes

Video: Frans Walibi-park in de winter open voor bedrijfsevenementen

19-01-2022, 11.33 uur

Het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes waagt zich ook aan een winteropenstelling, maar vooralsnog niet voor iedereen. In het kerstseizoen opende het attractiepark de poorten voor besloten bedrijfsevenementen, onder de noemer Arbre de Noël.

Geïnteresseerde firma's konden afgelopen winter een offerte aanvragen om met de medewerkers naar het park te komen. Walibi Rhône-Alpes beloofde een "geprivatiseerd park" met dertien geopende attracties, twee speelplaatsen, kerstentertainment en kersthapjes. Een videocompilatie laat zien hoe het eraan toeging.

Walibi Rhône-Alpes hoort bij parkengroep Compagnie des Alpes, waar de laatste tijd volop gefocust wordt op winteropeningen. Zo wil Walibi Holland dit jaar open tijdens de kerstvakantie. Walibi Belgium volgt een jaar later, in 2023. Ook Bellewaerde in België heeft er plannen voor. Parc Astérix en Futuroscope in Frankrijk zijn 's winters al toegankelijk.



Meer Walibi Rhône-Alpes
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be