Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Gardaland Resort

Gardaland onthult voertuigen van nieuwe Jumanji-darkride: opening in april

18-01-2022, 11.54 uur

Het Italiaanse pretpark Gardaland legt momenteel de laatste hand aan een darkride rond de bekende filmreeks Jumanji. Vandaag laat men de voertuigen van de attractie zien. Die zijn vormgegeven als jeeps voor zes personen. Ook de openingsdatum is bekendgemaakt.

Jumanji - The Adventure wordt op zaterdag 2 april officieel geopend. Bezoekers komen straks terecht in de duistere wereld van Jumanji. Daar worden ze geconfronteerd met gevaarlijke dieren en obstakels. Het verhaal gaat over een kostbaar juweel dat teruggebracht moet worden naar een legendarische tempel.

De voertuigen die vandaag onthuld worden, zijn 3 meter lang en 2 meter breed. Ze zijn geproduceerd door de Amerikaanse firma Oceaneering. In totaal telt de attractie twaalf karretjes. Gardaland belooft dat de bakjes zullen bewegen als echte jeeps. Dat moet zorgen voor een "meeslepende en spannende ervaring".

Twaalf scènes
Een ritje bestaat uit twaalf scènes, gebaseerd op de films van Sony Pictures. Passagiers komen verschillende bewegende figuren tegen, waaronder een stenen monster, een nijlpaard en een spin. Er wordt ook gebruikgemaakt van video- en audio-effecten.Meer Gardaland Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be