Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Circus

Overdekte dino-expositie op parkeerplaats Walibi Belgium

02-02-2022, 18.37 uurBeeld: dinosauriaexpo.com, Walibi Report

Walibi Belgium is de komende maanden nog gesloten, maar op de parkeerplaats van het pretpark valt al wel iets te beleven. Het circus Alexandre Bouglione heeft de tenten opgeslagen op het parkeerterrein. Bezoekers kunnen niet alleen een circusvoorstelling bekijken, maar ook een overdekte dino-expositie ontdekken.

Onder de noemer Dinosauria worden verschillende robotdinosaurussen tentoongesteld. Eén van de exemplaren is meer dan 15 meter lang, meldt de organisatie. Er wordt gebruikgemaakt van licht-, rook- en geluidseffecten. Borden geven meer informatie over de getoonde dinosoorten, in het Frans, Nederlands en Engels.

Het circus en Dinosauria zijn tot en met zondag 6 maart dagelijks te bezoeken van 13.30 tot 18.00 uur. Tickets kosten 10 euro voor kleine kinderen en 15 euro voor personen vanaf 10 jaar. Parkeren is gratis.

Aqualibi
De kleinschalige circusshow van ongeveer drie kwartier wordt opgevoerd om 14.30 en 16.00 uur. Walibi Belgium gaat begin april weer open. Tot die tijd is waterparadijs Aqualibi wel toegankelijk op woensdagen, zaterdagen, zondagen en tijdens de krokusvakantie.

Meer circus
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be