Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland De Panne

Plopsaland deelt gratis friet uit aan vaste bezoekers

16-01-2022, 15.45 uurBeeld: @Vlekkeloos_Stan

Vaste bezoekers van Plopsaland De Panne kunnen vandaag kosteloos friet eten. Ter gelegenheid van de permanente sluiting van restaurant Fred Kroket deelt het attractiepark tussen 17.00 en 18.00 uur gratis bakjes friet uit.

Abonnementhouders ontvangen één portie friet op vertoon van een Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard. Het Vlaamse attractiepark, dat vandaag geopend is tot 18.00 uur, spreekt over het "einde van een overheerlijk tijdperk".

Fred Kroket opende in 2000, het jaar van de transformatie van Meli-Park naar Plopsaland. In de winter van 2014-2015 werd de eetgelegenheid in de Samson & Gert-zone vernieuwd. Nu moet het snackrestaurant wijken voor de bouw van het overdekte gedeelte Circus Bumba.

Opvolger
Er komt een nieuw restaurant met meer zitgelegenheid. Circus Bumba, dat draait om Studio 100-clown Bumba, moet in 2023 af zijn. Het Samson & Gert-gebied wordt tegenwoordig bevolkt door opvolger Marie Verhulst.

Meer Plopsaland De Panne
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be