Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsaland Resort Belgium

Video: Plopsaland presenteert parodie op The Masked Singer

14-01-2022, 19.21 uur

Plopsaland De Panne komt met een persiflage op The Masked Singer. Om mensen enthousiast te maken voor een baan in het Vlaamse attractiepark werd een speciaal filmpje opgenomen in de stijl van het populaire tv-programma. Daarin speelt een oude mascotte van Plopsaland de hoofdrol.

Het gaat om Koning Plopsa, een lachende televisie die in de beginjaren het gezicht van Plopsaland was. In 2015 kreeg het figuurtje tijdelijk een prominentere rol ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het park. Tegenwoordig komt de mascotte slechts sporadisch voorbij.

In een video op social media wordt Koning Plopsa gepresenteerd als een deelnemer aan The Masked Singer, de tv-show waarin het publiek moet raden welke bekende artiesten er schuilgaan achter onherkenbare uitbundige pakken. Vervolgens verschijnt een logo in beeld met de tekst The Masked Colleague, in de vorm van de muts van Kabouter Plop in plaats van een masker.

Onthullen
"Mogen we jou binnenkort als nieuwe collega onthullen?", luidt de beschrijving. Plopsaland is momenteel op zoek naar vijfhonderd medewerkers voor verschillende afdelingen. Het park blijft voor het eerst geopend in januari, februari en maart. Daar zijn extra personeelsleden voor nodig. Overigens kampt het park al jaren met een structureel personeelstekort.Meer Plopsaland Resort Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be