Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Palma Aquarium

Spaans aquarium voorlopig dicht vanwege ontbreken toeristen

14-01-2022, 23.58 uur

De toeristische sector van Mallorca heeft het moeilijk. Doordat er nauwelijks nog toeristen naar het Spaanse eiland komen door de coronabeperkingen, moest een grote trekpleister besluiten om voorlopig gesloten te blijven. Palma Aquarium is de komende maanden niet toegankelijk.

"Tijdelijk gesloten tot maart 2022", valt te lezen op de officiële website van het aquarium. "Tot Kerstmis ging het goed, maar daarna kelderden de bezoekersaantallen", vertelt manager Joan Ramis aan regionale media.

Ook het annuleren van schoolreisjes speelt mee. Veel scholen schrappen uitstapjes vanwege zorgen over de omikronvariant van het coronavirus. Open blijven zou geen zin hebben. Palma Aquarium hoort bij de groep Coral World International.

Marineland
Het dolfinarium Marineland Mallorca, onderdeel van Aspro Parks, kampt met een vergelijkbaar probleem. Bij gebrek aan bezoekers kiest het dierenpark ervoor om de komende maanden alleen open te gaan in de weekenden.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be